Ondt i maven?

Over en million danskere har ondt i maven og tilstanden bliver betegnet som en folkesygdom. For denne gruppe kan hverdagen i perioder være meget svær og livskvaliteten er oftest stærkt nedsat.
Indenfor sundhedssystemet kan man ende med udelukkelsesdiagnosen irritabel tarmsyndrom (irritabel tyktarm) og det skønnes at ca. 15 % af befolkningen lider af det.

Med denne diagnose kan man opleve at lande mellem to stole i det etablerede sundhedssystem. Der er ikke mere hjælp at hente, når man har ondt i maven og man står alene tilbage. Indenfor den alternative verden kan man fare fra behandler til behandler og det kan være udfordrende at skabe det meningsdannende element selv og holde styr på hvad der hjælper. Det er svært at holde fast i troen på bedring og se vejen derhen. At holde kampgejsten oppe er udfordrende og humøret og overskuddet er dalende. Den negative cirkel er begyndt og meget svær at bryde alene.

Det er ud fra denne problemstilling at forløbene “irritabel tarm” er skabt under virksomheden ”Better ways of living”. Med personlige erfaringer og relevante uddannelser i ryggen har Lisbet Kokholm Nør udviklet skræddersyede forløb som har en helheldsorienteret tilgang til irritabel tarm.

Har du ondt i maven?  

Hos Better ways of living har du flere forskellige behandlingsmuligheder, når du lider af irritabel tarm.

Adresse:
Masnedøgade 20, 2. sal - Østerbro
Telefon:
28960325
E-mail:
mail@betterwaysofliving.com