Behandling: irritabel tarm 

I det individuelle behandlingsforløb for irritabel tarm kombineres psykomotorisk terapi og zoneterapi. Balancen mellem disse to afgøres individuelt alt efter din sygdomssituation.

Psykomotorisk terapi: irritabel tarm 

Den psykomotoriske del af behandlingen kan bestå af samtale, kropsbehandling og øvelser, bl.a. kropsbevidstheds- og refleksionsøvelser samt visualiserings- og afspændingsøvelser.
Din irritable tarm er udgangspunktet for at kigge på flere forskellige aspekter af dit liv. Faktorer som oftest kan spille ind er stress, søvnmønster, madvaner, motion og det følelsesmæssige liv. De kan have betydning for hvordan din irritable tarm arter sig. Ved at undersøge og forstå uhensigtsmæssige mønstre kan du skabe de bedste forhold for din irritable tarm, så generne når et minimum.

Der er fokus på at forstå dine irritable tarmgener ud fra en krop/psyke sammenhæng. Derfor vil emner som relationer og emotioner muligvis være relevante ud fra de kropslige oplevelser der knytter sig til irritabel tarm.
Der arbejdes med kropslige ressourcer som at finde lindring, ro og afspænding samt at lære at lytte til kroppens signaler. I denne behandlingsform er samarbejdet mellem klient og terapeut central og der arbejdes altid med udgangspunkt i kroppen.

Zoneterapi: irritabel tarm 

Zoneterapi bliver inddraget ved at arbejde med forskellige relevante reflekszoner under foden. Her vil man kunne arbejde med fordøjelsessystemet, udrensningssystemet, nervesystemet og andre systemer som vil være oplagte i den pågældende situation. Man kan med fordel bruge zoneterapi til irritable tarmgener ved at skabe balance i fordøjelsen samt understøtte udrensnings- og helingsprocessen.

Hvis du kun ønsker et rent zoneterapi forløb eller psykomotorisk forløb er dette også en mulighed.

Pris & praktisk

Da irritabel tarmproblematikker desværre sjældent forsvinder over natten ved én behandling, anbefaler jeg følgende behandlingsforløb for irritabel tarm:

  • 1 enkelt behandling til 850 kr.
  • 3 behandlinger til 2450 kr. – SPAR 100 kr.
  • 5 behandlinger til 3850 kr. – SPAR 400 kr.
  • 10 behandlinger til 7600 kr. – SPAR 900 kr.

Lisbet er RAB-godkendt (registreret alternativ behandler), hvilket betyder man kan få tilskud fra Sygesikring Danmark og gennem flere sundhedsforsikringer.

Lige meget hvilket forløb du vælger vil 1. behandlingsgang altid være en opstartssession. Her spørges grundigt ind til dine symptomer og din sygdomshistorie generelt og der udformes en behandlingsplan.
I de efterfølgende behandlingerne følges der op på reaktioner, udvikling og behandlingsplanen justeres om nødvendigt. En behandling tager 75 min.

Book tid ved at ringe eller skrive en mail HER, hvis du ønsker et behandlingsforløb for irritabel tarm.

Vil du vide mere om Lisbet?

Behandling: irritabel tarm
Adresse:
Masnedøgade 20, 2. sal - Østerbro
Telefon:
28960325
E-mail:
mail@betterwaysofliving.com