Lisbet Kokholm Nør

Lisbet har en professionel dansekarriere bag sig og har iværksat, ledet og undervist mange forskelligartede danseprojekter. Hun har 17 års undervisningserfaring og har arbejdet med mennesker i alle aldre. 

Det var arbejdet med mennesker i bevægelse, der gjorde det klart for Lisbet. Det at bevæge kroppen påvirker og “bevæger” psyken. Derfor uddannede hun sig videre til psykomotorisk terapeut. Her fik hun et solidt, teoretisk grundlag indenfor pædagogikken og psykologien til at forstå og underbygge de mange erfaringer fra praksis. Den store fascination af krop-psyke feltet førte Lisbet videre til en terapeutisk yogalærer uddannelse. Lisbet er også zoneterapeut og har været uddannet i 8 år. I de år har hun oplevet, hvordan zoneterapien er særdeles oplagt og effektiv til maveproblematikker.

Gennem mange år med irritabel tarm har Lisbet selv erfaret på egen krop, hvordan bevægelse i form af yoga og dans kan lindre smerterne. Vigtighed af at arbejde helhedsorienteret og se sygdommen i en kontekst af et balanceret liv blev nøglen for Lisbet. Gennem terapi blev det tydeligt hvordan søvn, stress, livsførelse, kost og andre mønstre også spillede en stor rolle i vejen mod et bedre liv med irritabel tarm.

Indenfor de sidste år har Lisbet forvandlet sit liv og taget nogle svære, men vigtige valg. I dag har Lisbet lært at skabe de bedste forhold for sin lidelse og symptomerne er som udgangspunkt på et minimum. Den sensible mave er vendt til en ressourcefuld vejleder, der holder fokus på det gode liv.

Med mange relevante uddannelser i ryggen og faglig samt personlig erfaring har Lisbet udviklet skræddersyede forløb til folk der lider af irritabel tarm. 

Vil du med på Lisbet’s næste forløb?

Lisbet Kokholm Nør

Uddannelsesmæssig baggrund

  • Certificeret terapeutisk yogalærer
  • Professionsbachelor i psykomotorik & afspænding
  • RAB-godkendt zoneterapeut
  • Danseuddannelser i ind- & udland

Følg Lisbet på Instagram, hvis du har lyst.

 

Adresse:
Masnedøgade 20, 2. sal - Østerbro
Telefon:
28960325
E-mail:
mail@betterwaysofliving.com