Irritabel tarm og nytårsforsæt

Irritabel tarm & nytårsforsæt

Er det i 2017 du skal have bugt med din irritable tarm?

Irritabel tarm og nytårsforsæt, hvordan? Mit nytårsforsæt for et år siden var at jeg ville gøre ALT – SIMPELTHEN ALT – for at forbedre min situation med irritabel tarm. I dag er mine gener på et minimum og oftest slet ikke eksisterende.

Irritabel tarm og nytårsforsæt på dagsordenen

Der er 2 sider af “nytårsforsæt-mønten” for mig:
Den ene side er at nytårsforsæt kan blive en anelse anstrengende. Specielt når det er den dårlige samvittighed, der sætter urealistiske mål. Irritabel tarm eller ej, det er nærmest dømt til at mislykkes.
Den anden side er at der er noget fint i, fra tid til anden, at reflektere over hvad man evt. gerne vil justere eller ændre i sit liv. Det gode ved årsskiftet er at det er et meget naturligt tidspunkt at tage hul på forandring. Man kan kigge tilbage på året der gik, evaluere og klargøre ønsker for det kommende år. Ud fra disse overvejelser kan man sætte sig et realistisk og gennemtænkt mål, måske mål som involverer en irritabel tarm?

Stil dig selv 4 vigtige spørgsmål

Som optakt til et godt 2017 med irritabel tarm, kan disse spørgsmål hjælpe til at afklare din nuværende situation med irritabel tarm.

  • Hvor meget fylder mine irritable tarmgener generelt?
  • Hvordan påvirker de mig i min hverdag?
  • Hvor længe har de stået på…siden 2016…siden…?
  • Hvor meget vil jeg gøre, investere, prioritere for at få det bedre i 2017?

Dukker der flere spørgsmål op undervejs, så dyk endelig ned i dem. Jo klogere du bliver på din situation med irritabel tarm, jo større chance er der for at du kan ændre din situation til det bedre. Svar ærligt og gå gerne i detaljer, så du får et nuanceret billede af dine irritable tarmgener og hvordan de påvirker dit liv.

Luft i maven, fordøjelsesbesvær, forstoppelse, mavesmerter mm.? I tvivl om du lider af irritabel tarm? Det kan du finde ud af her:

Er du klar til forandring?

Det kan være ubehageligt at være ærlig, for måske bliver det meget tydeligt for dig at den der irritable tarm faktisk fylder alt, ALT for meget i dit liv! Måske føler du nogle gange det er så slemt at du næsten ikke kan være i dig selv? Hvis du har det sådan er mit råd:

TAG ANSVAR!
Det mest irriterende og uoverskuelige råd vil nogle mene, hvilket jeg klart kan følge. Men jeg har også måttet erkende at man skal tage ansvar, fordi:

INGEN ANDRE GØR DET FOR DIG!
Det kan måske lyde lidt hårdt, men ingen kan sætte sig ind i hvordan det påvirker din livskvalitet at lide af irritabel tarm. Du vil ofte kunne finde forståelse og opbakning fra dem der kender til problematikken på egen krop. Men måske kender du ikke lige nogen eller måske er det ikke rigtig noget du taler om?
De fleste forstår ikke hvor meget irritable tarmgener kan fylde og frustrere i hverdagen. Det er kun dig, der forstår det og mærker på egen krop hvad det har af konsekvenser for dig. Ergo:

DET ER KUN DIG DER KAN ÆNDRE DIN IRRITABLE TARM SITUATION!
Så brug spørgsmålene til at gøre op med dig selv, om du vil gøre noget ved det og i så fald hvad? Og nu kommer mit andet råd:
Tag dine gener seriøst. Prioriter dit helbred, velvære og livskvalitet. Det er ikke meningen at du skal gå rundt og have det, som du har det med en irritabel tarm. Bare fordi det ikke er en dødelig sygdom, så skal du ikke finde dig i at blive smidt i kassen med skraldespandsdiagnoser som irritabel tarmsyndrom. Kassen hvor du bliver sluppet i sundhedssystemet. Du kan få det bedre. Derfor:

FAT MOD – DER ER LYS FORUDE!

Tag kampen op og gør din irritable tarm til dit nytårsforsæt!

Måske har du besluttet dig for at handle nu eller måske skal du lige summe over det hele. Første gang jeg besluttede mig for at gøre noget ved min situation var i 2008, så min rejse har bestemt været lang. Hvis du er besluttet på at handle, så undersøg hvad der er af muligheder og læg en slagplan. Sørg for at involvere andre i den, for det er en meget hård vej at gå alene!

Grundet mine personlige erfaringer med irritabel tarm og mine relevante uddannelser i ryggen, laver jeg forløb og behandlinger til lige præcis dig med irritabel tarm. Start med at tjekke ud om det er noget for dig og læs lidt rundt på siden om “forløb: irritabel tarm” HER. Du kan komme på næste gratis informationsmøde og høre mere. Hvis det ikke lige er noget der taler til dig, så søg videre, men giv ikke op!

Jeg ønsker alle jer derude med en irritabel tarm det bedste 2017 I kunne drømme om.

Adresse:
Masnedøgade 20, 2. sal - Østerbro
Telefon:
28960325
E-mail:
mail@betterwaysofliving.com